Компанія «Миронівський хлібопродукт» закупила сільгосптехніки в ОТП ЛІЗИНГ на €5 млн

Компанія «ОТП ЛІЗИНГ» підписала лізингову угоду з агрохолдингом «Миронівський хлібопродукт» (МХП) на закупівлю сільгосптехніки. За умовами угоди, ОТП ЛІЗИНГ надасть техніку Case і FENDT на суму 5 млн євро терміном на 5 років.

«Ми дуже раді, що почали фінансувати не тільки в доларах США і гривні, але і в євро. Нашим першим клієнтом по цьому продукту стала компанія МХП – блакитна фішка українського ринку. Загальний ліміт, відкритий для МХП, складе близько $ 14 млн, після того, як 5 млн євро будуть обрані. Ми вміємо реалізовувати великі і довгострокові лізингові контракти. Загальна сума активів ОТП ЛІЗИНГ до кінця 2017 виросте до 4,5 мільярдів гривень. Ми серйозно перевиконуємо свій план на 2017 рік », – зазначив Андрій Павлушин, генеральний директор ТОВ« ОТП ЛІЗИНГ ».

Компанії почали співпрацю ще в 2013 році, коли ОТП ЛІЗИНГ набув портфель ING Leasing. Далі, в 2016 році, ОТП ЛІЗИНГ затвердили МХП фінансування техніки на суму 5 млн доларів США. На сьогоднішній день у розпорядженні МХП перебувати 173 одиниці лізингової сільгосптехніки від ОТП ЛІЗИНГ.

13.10.2017