ОТП ЛІЗИНГ отримав 70 млн доларів від OTP Bank Plc.

Лізингова компанія «ОТП ЛІЗИНГ» отримала нову кредитну лінію у розмірі 70 млн доларів від OTP Bank Plc. (Будапешт).

Кредитна лінія буде використовуватися для фінансування договорів лізингу легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки, вантажних вагонів і технологічного устаткування, строком до 5 років в доларах США.

«Ми плануємо використовувати ці кошти до кінця 2012 року на програми лізингового фінансування для українських компаній. Надана нам кредитна лінія є реальним свідченням реалізації довгострокової стратегії розвитку ОТП в Україні, а також нашого внеску у розвиток української економіки» — говорить генеральний директор ТОВ «ОТП ЛІЗИНГ «Андрій Павлушин.

Крім того, компанія володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: скорочений перелік необхідних документів, швидкий розгляд заявок і прийняття рішення, збільшені ліміти фінансування (до 12 млн дол. США), кваліфіковане обслуговування і т.д.

11.09.2012